îți las 3 minute să-mi părăsești blogul. 

joi, 29 aprilie 2010

scrisoare verticală

Păi și ia zi... ai nevoie de ceva? chiloți? țigări? gogoși? (știu că ție îți plăceau gogoșile simple și cu mult zahăr pudră deasupra). 

orice.

îți trimit în înger cu un pachețel.

țigări,

chiloți

și gogoși.

și dacă nu-mi răspunde îngerul, trimit un drac, că d-ăștia am destui. 

Știu că la înmormântare, sora ta nu a venit, s-a dus să pescuiască. A zis că asta i-ai spus tu să facă dacă vei muri. (ciudat). ea chiar s-a dus la pescuit. Am sunat-o aseară și încă era tristă. (și totuși a trecut un an). 

Mama ta e bine, am mai trecut eu pe la dânsa. Iar tatăl tău, s-a dat pe baston, îl chinuie durerea de spate. (sau poate îl apasă ceva pe inimă - important e că e bine). Sper că și tu ești bine. 

De care țigări să-ți iau? 

Dar chiloți?

Gogoși știu. -  simple și cu mult zahăr pudră deasupra -

Mai am și eu câteva săptămâni și vin. Deja mă dor toate alea. Azi iar am vomitat. Și mai nou a-nceput să-mi curgă ceva sânge din nas. (ciudat și asta). 

Au început să-mi crape mâinile. Florile au început să se ofilească atunci când le strâng la piept...

 

În 14 săptămâni cred că vin personal să-ți aduc chiloții, țigările și gogoșile simple cu mult zahăr pudră deasupra. 4 comentarii:

  1. cu aroma de ciocolata,sa fie verzi(verdele ma face supla),simple cu mult zahar pudra deasupra

    RăspundețiȘtergere
  2. Emotionanta scrisoarea! Foarte impresionanta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi amintesti de Spuma Zilelor al lui Boris Vian. Florile stranse la piept se ofilesc pentru ca o creatura nascuta de sub coaste le suge si ultima picatura de viata. Absurd si dragut, fara chiloti, gogosi si tigari, randurile de mai sus nu ar avea farmec.

    RăspundețiȘtergere