îți las 3 minute să-mi părăsești blogul. 

marți, 31 august 2010

Pielița

        Lâsându-mi bacnota de 10 lei pe casa de marcat, și ascultând mincinoșii ce stăteau la rând în spatele meu, gesticulând doar ducându-și capul în toate direcțiile și făcând cu mâinile ture în interiorul buzunarului... m-am simțit sincer:

-Vreau și eu bombonelele alea ciudat colorate din fundul vitrinei, vă rog frumos!

-Poftim iubita!

-Sunt băiat! Mulțumesc! Ah, restul...

        

         Și acum întrebare de baraj: De ce să nu îți rozi pielițele dacă până și ele se roagă de tine să le rozi? Îți ies surprinzător prin piele, în cele mai neașteptate momente ale zilei sau ale nopții: când ești mort de beat, mort de drogat, când te uiți la TV, când mergi spre diferite stații, când aștepți în acele stații zeci de minute autobuzul, când aștepți ca autobuzul să-și deschidă ușile, când aștepți să coboare toate persoanele, când aștepți să urce toți boșorogii, când nu poți să urci fiindcă e coadă la compostorul de bilete, când îi înjuri și-ți bagi pula în ea de zi... atunci nu e bine să le rozi. 


        

3 comentarii:

  1. sinceritatea e un lux.puţini şi-l pot permite.
    cât despre pieliţe, nu-i frumos să ţi le rozi!
    îţi dai seama că vei fi catalogat de societate drept un prost crescut?te rişti?!

    se obişnuiesc ele cu timpul.nu îţi vor mai fi incomode.

    RăspundețiȘtergere
  2. consumi pielitele ..ajungi la unghii..
    dar n-au nici un somnifer sau calmant in continutul lor ca sa te linisteasca..asa ca nu le mai ucide! au si ele un rost!

    RăspundețiȘtergere
  3. Societatea oricum va cataloga dupa bunu-i plac.Si de multe ori dupa aparentele care nu intotdeauna sunt reale.Nu cred ca acesta ar trebui sa fie un motiv pt. a te dezobisnui de acest obicei.Trebuie sa fii tu constient si sa iti propui sa nu mai faci asta.Autosugestie! Eu una cred ca functioneaza.

    RăspundețiȘtergere