îți las 3 minute să-mi părăsești blogul. 

marți, 8 februarie 2011

10:51



   Șocăm prin a ne spune ”la revedere” ori de câte ori plecăm, lăsăm sau distrugem. Ne place să stam noaptea întinși să ne gândim unul la altul, fără ca noi să vrem asta. Selectăm imaginile în formatul extra-large că să ne uităm mai bine unul la altul. 

  Cuvintele câteodată nu ne ajung.

  Priveam luminile orașului și încercam a le număra în timp ce îmi fumam nețigara mea cu degetele pătate de stilou, căci aseară am scris. Ți-am scris. 

  M-am aruncat în pat c-o rezervă de parfum seducător sigilat într-o sticluță de la tine, foarte-foarte mică, pentru că ce-i mult strică. 

  Am pus câteva picături pe pernă și am adormit. 




16 comentarii:

  1. "Ne place să stam noaptea întinși să ne gândim unul la altul"

    ne place pentru ca ne e mai simplu...dar daca facem asta nu e ca un vis, nu e ca si cum am uita sa mai traim? E mai placut sa simti pe cineva aproape, decat sa te gandesti la el...dar nu e tocmai usor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa un moment in care ti-au ramas doar picaturile de parfum de pe perina moale, dar rece, urmeaza o perioada in care parfumul il vei gusta din nou de pe un trup cald, mirosul va fi viu, la fel ca gustul amar pe care-l lasa pe buze.

    RăspundețiȘtergere
  3. suntem diferiti, si totusi, aceleasi lucruri ne definesc momentele, noptile albe, cugetarea, iubirea.

    RăspundețiȘtergere
  4. dar cum ar fi să ştii că vezi pentru ultima oară o persoană? ce cuvânt i-ai spune pentru ultima oară? ce fraze ai alege pentru a te despărţi de ea? ai spune tot într-o ultimă frază?
    CU SIGURANŢĂ, cuvintele nu ne ajung.

    RăspundețiȘtergere
  5. tu... tu scrii dureros de frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  6. N-ar fi mai bine pe curând? Aşa, senzaţia de parfum nu dispare şi n-avem nevoie de sticle în care să ne păstrăm esenţele...le ducem cu noi pe oriunde...
    te-am citit azi!
    ana sofian

    RăspundețiȘtergere
  7. ce frumos ar fi sa am si eu o astfel de sticluta si sa pot adormii si eu

    RăspundețiȘtergere
  8. deci nu pot sa nu spun cat de superba este imaginea dar nici articolul nu e rau...bravo

    RăspundețiȘtergere