îți las 3 minute să-mi părăsești blogul. 

duminică, 28 noiembrie 2010

întrebare



Deci tu ce faci când plouă? 


28 de comentarii:

  1. hm. scriu. deobicei atunci am cea mai mult inspiratie.alteori dorm. alteori nu fac nimic ma uit pe geam pana mi se opresc gandurile.da ele nu se opresc. chem pe cineva sa stam de vorba. beau ciocolata.dansez.imi cau caietele vechi sa mi recitesc"capodoperele" ...si ar mai fi cate ceva..

    RăspundețiȘtergere
  2. poltergeist says: cand ploua citesc, fac bratara sau ma uit cum ploua. ador ploia

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mi-ar place?Sa stau in pat, cu capul pe pieptul iubitului meu!
    Ce fac? Stau in pat cu laptopul in brate...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu spun ca îmi place ploaia.Dar este departe de a-mi displăcea.Când plouă,e liniște(o altfel de liniște).Ca și cum ploaia mi-ar spăla toate păcatele.

    RăspundețiȘtergere
  5. De regula ploaia ma agita. Dar probabil m-as urca in pod,unde e liniste si intuneric, m-as apuca sa citesc tot ce nu am citit inca de Cartarescu, mi-as aprinde un Lucky Strike pe care l-as savura in mirosul paginilor si al cafelei cu prea mult zahar. Imi aduc aminte ca ploaia se aude lin pe tigla casei mele, de acolo din pod. Si apoi probabil as adormi cu tigara langa mine.
    Indraznesc sa te intreb 'Tu ce ai face?'..
    indr

    RăspundețiȘtergere
  6. De cele mai multe ori meditez.
    Si singurul lucru care nu doare cand ploua, e dragostea.
    Atat.

    PS:melodia de la blog e geniala:X
    Imi suna fooarte cunoscuta, si mi se pare ca e asemanatoare cu cea de la un film, daca nu ma insel..

    RăspundețiȘtergere
  7. American Beauty - Thomas Newman.

    Pe mine ploaia mă rupe de realitate ori de câte ori o aud. Strâng din dinți când ies sub bătaia ei și îmi place să închid ochii și să fiu cu cineva de mână. (știu sigur că toată lumea e în casă, fiindcă toți se tem de tunete). acum o pot ține de mână și îi pot spune orice, dar orice, fiindcă mă va crede. nu pentru că e romantic, ci pentru că oamenii ca mine sunt născuți să stea sub ploaie.

    Sub ploaie poți plânge și nimeni nu te va vedea.

    În zilele urâte, când până și cicolata caldă de după-amiază preparată cu grijă, e amară, stau, scriu, citesc, îmi fixez câteva idei, le notez, vorbesc (singur) sau cu plantele. pe scurt. aștept să treacă. nu prea fac eu dragoste, apropo boddah, la mine e mai mult... hm... căldură... sau... nu știu.


    Ploaia, cu prezența ei, te liniștește și te învață să fi calm, Maria, dar vine vremea și unei ploi speciale, în care ieși afară și alergi desculț. nu e nebunie, dar cu siguranță nu e ceva calm.

    Lorelei: Cum adică singurul lucru care nu doare când plouă e dragostea?

    Iar ptr. anonimul care scrie cu diacritice: Nu trebuie să-mi răspunzi la întrebarea tu ce faci când plouă? știu că ești la servici și tragi din ce în ce mai greu pe ploaie. știu.

    RăspundețiȘtergere
  8. fiecare face cu totul si cu totul alceva cand ploua. sau nu fiecare , dar cel putin marea majoritate. eu ori desenez , ori ies sa fac poze. dar nu cu umbrela. urasc umbrelele. ma sperie de cand sunt mica...

    RăspundețiȘtergere
  9. pot sa raspund printr-o postare? un fel de leapsa, care nu e leapsa, dar m-ai obligat sa vreau sa scriu :)

    RăspundețiȘtergere
  10. cand ploua ascult cum creste iarba, cum fiecare scartit de la roata trenului se loveste de geamul camerei mele si stau.. stau si ascult tacerea, ea vorbeste cu fiecare particula de praf din mediul sufletelor noastre, nimic nu ne mai captiveaza atentia picurile de ploaie te rupe de realitate si visam... visam spre o lume mai buna, iar cand ne afundam in visare scriem si ne eliberam gandurile prin scris. Ploaia inseamna purificare si liniste, inseamna particule de intelepciune ce intra prin corpul tau si te scurcircuiteaza....:)

    RăspundețiȘtergere
  11. căldură înăuntru
    trebuia să capete un nume

    RăspundețiȘtergere
  12. da sigur, se poate răspunde cum vrei tu.

    RăspundețiȘtergere
  13. numele nu face să-şi piardă din semnificaţie/intensitate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place sa ma plimb prin ploaie. Ar fi dragut daca m-ar acompania cineva si sa discutam despre orice, nu conteaza. Dar de obicei merg singura si imi pun castile in urechi si ma gandesc. La lucruri. Multe.

    RăspundețiȘtergere
  15. mi-ai lasat comment pe blog.. eu cred ca meriti sa fii urmarit... atat de frumos scrii... intrebarile pe care ti le pui par atat de banale, si totusi capata o oarecare profunzime daca le diseci putin... imi place mult ce postezi, cum abordezi temele si mai ales cum le expui...

    RăspundețiȘtergere
  16. Cine-i anonimul cu diacritice? (și eu am fost anonimă cu diacritice puțin timp în urmă).

    RăspundețiȘtergere
  17. un om, ceva după 35 de ani, ce mi-a promis multe.

    RăspundețiȘtergere
  18. tata. scuză-mă dacă ai mai puțin de 35, dar am uitat. vreau să-mi precizezi.

    RăspundețiȘtergere
  19. eu ascult Ani DiFranco si lucrez la chimie , parca legaturile dintre substante sunt mai usor de stabilit decat cele intre oameni...

    RăspundețiȘtergere
  20. :) eu ar trebui să învăț la română, mâine am teză. și asta o să fac.

    RăspundețiȘtergere
  21. HEII ...si cam ce ti-a promis omul ăsta cu ceva peste 35 de anii???apropo ..mai sunt multii anonimi pe aicii ....

    RăspundețiȘtergere
  22. si chiar implinesc ,,ceva anii,,la sfirsitul anului....HEII sunt chiar eu ...hellooo.....sunt tatăl tău...si vezii că te urmăresc ca o umbra..in tot ce facii ...tine-o tot asa BRAVO...si o sa incerc sa ma tin de toate promisiunile ok?

    RăspundețiȘtergere
  23. De obicei alerg pina afara si inspir aerul,apoi incep sa alerg din nou.Ploaia mi se pare ca da viata lumii asteia.De fapt apa in general e creatoare de viata,nu?Eu nu iau umbrela cu mine decit atunci cind sunt sigura ca e prea "frumos" afara ca sa ploua.:)

    RăspundețiȘtergere