îți las 3 minute să-mi părăsești blogul. 

luni, 1 noiembrie 2010

Calcul simplu


 


          Destinul nu există. Eu nu cred în el. Eu nu cred în ceva ce știe despre mine și știe ce voi face. Destinul e o formă ciudată de existență, care nu există, dar este. Nu cred în el, pentru că dacă aș crede aș spune că există, iar dacă există, înseamnă că cineva îmi cunoaște mișcările. Nu, deci nu există. Iar după un calcul simplu de zile, îmi iese ceea ce îmi era frică. Un număr care îl port cu mine aproape mereu, pe care nu îl uit, care este important, și care a apărut într-un moment important. Nu, deci destinul este ceva, dar nu voi crede niciodată în el. Este cea mai mare aberație posibilă. 


                        Cel mai de căcat trip al vieții mele a fost ăsta. Să știu ceva dar să nu pot opri. 

12 comentarii:

  1. nici eu nu cred in destin. deloc .

    RăspundețiȘtergere
  2. tuturor ne-ar placea sa credem ca suntem imprevizibili, ca facem ce vrem nu "ceea ce se vrea". dar sa nu se supraestimam.

    RăspundețiȘtergere
  3. probabil că nici în Dumnezeu nu crezi.
    funny shit.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca nu voi muri niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  5. îţi mulţumesc, şi tu îmi placi. îmi pari fooarte ieşit din tipar.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar cum ai putea sa crezi in destin? Cel mult ai putea sa crezi ca sunt niste limite trasate de genetica si mediul in care te dezvolti, care sunt distribuite arbitrar. Si pe care unii spun ca le poti depasi. Conteaza ce alegi sa faci cu variabilele pe care le ai in fata.

    RăspundețiȘtergere
  7. "e ciudat cum oamenii astia stiau finalul dinainte...si cand ma gandesc ca eu nici nu am apucat sa ma bucur de inceput!"
    frumos, foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. pentru ca mereu ieri va fi...mai mult decat azi.

    RăspundețiȘtergere
  10. ULTIMUL TRAGE USA....... nu-i cam asa?? adică nu crezi in ceva ce deja se stia ? se citea in stele..in zaruri ,in oase de ciine ,in carti ,,in cafea,...in orice omul a cautat sa stie cel asteapta si sa-si netezesca destinul sau calea ....nu la totii le-a iesit....si tu nu crezii in iluzii ???? nu crezi ca omul se trage din maimută??? nu crezi ca ........

    RăspundețiȘtergere
  11. In aceleasi stari am fost si eu cand incercam sa-mi adun gandurile privind divinitatea,dumnezeirea. In final, am realizat ca, desi poate exista, eu nu pot crede in el. Evident, dupa o lunga futere de minti...

    RăspundețiȘtergere