îți las 3 minute să-mi părăsești blogul. 

marți, 16 noiembrie 2010

oameni



            


                Avem oameni ce nu pot, ce nu vor, oameni care nu trag, nu bag, oameni care râd la cei ce plâng, oameni care vor, ce n-au bani și au panici, oameni ce așteaptă, așteaptă ce nu-i așteaptă, oameni carouri, oameni tatuați, calculați, dezaxați, oameni undiță ce trag încontinuu, linie dreaptă, oameni cu minți, cuminți, uită-te la tine cum minți, oameni vitanjă, oameni etanși, sconcși, oameni din somn scoși, oameni cu permise, degeaba. n-au mașini. viitor. sau bani. oameni ce doar visează. Și cu toate astea eu controlez lumea.






16 comentarii:

  1. si cand nu o controlezi..cum sunt oamenii?

    RăspundețiȘtergere
  2. fiecare e mare în universul lui.! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. crezi? atunci de ce nimeni nu ia o măsură ptr. căcatul ăsta în care trăim? ci doar Mircea Badea se zbate, mai mult cu gura, decât fizic, să fim sinceri, dar a reușit să strângă câțiva oameni revoltați. noi de ce nu știm să atacăm când avem cum?

    RăspundețiȘtergere
  4. fiecare cu lumea lui.
    nu exista obiectivitate.

    RăspundețiȘtergere
  5. suntem mici, muncim ca să devenim oameni mari. cel puţin, mai suntem oameni care nu ne pierdem în mulţime şi văd dincolo de barierele române.

    RăspundețiȘtergere
  6. fiecare în lumea lui.
    tu controlezi lumea.lumea ta, nu te contrazice nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  7. ...asa este , .fiecare cu lumea lui. punct si nimic mai mult....fiecare este rege in regatul lui .....aici trebuie sa mai treaca incă 50 de anii si se schimbă ceva ...pina atuncii??? nimic nou . esti călcat in picioare de multime ...te intorci in aceeasi ,,bălăcăreală,in care trăim , o vedem , o simtim ,respirăm, si ...murim ,Ar fi multe ,prea multe de spus ,de comentat ..cum ar fii ,,pestele de la cap se impute,, ASA ESTE IN TARA ASTA ...tu scrie , măcar asa te facii auzit ,inteles ,placut......tu scrie cit mai mult ..scrie si vei fii auzit

    RăspundețiȘtergere
  8. ..VIN SARBATORILE ...FII MAI VESEL,FI MAI CALD ,PREGATESTE CEVA DE IARNA ,SCOATE DIN GURA SOBEI CU JĂRATECUL UN POEM CALD SI DULCE CU AROMĂ DE STAFIDE SI MIROS DE COZONACII ABURIND ..HAI SCHIMBĂ PENTRU UN MINUT STILUL TĂU BACOVIAN ,AI DE UNDE SA TE INSPIRII..HAI MIHAI ...

    RăspundețiȘtergere
  9. LASA-I PE ALTII MAI MARII SA CONDUCĂ LUMEA ...

    RăspundețiȘtergere
  10. fiecare dintre noi conducem lumea noastra. sa nu incerci sa conduci lumea altuia ca o sa esuezi lamentabil . avem si oameni care nu inteleg alti oameni , sau care nu se inteleg pe ei .
    Take care ma >:D<

    RăspundețiȘtergere
  11. nu conteaza daca e a ta sau nu...de pe blogul tau am luat poza:p
    >:D< take care ma.
    si poate mai raspunzi si tu la un amarat de mesaj ca vrea profu de geogra sa stie la ce dai teza :))

    RăspundețiȘtergere
  12. frumoasa-i perioada sarbatorilor..frumoase-s obiceiurile, insa pentru multi..triste-s vremurile!

    RăspundețiȘtergere
  13. ai uitat de cei ce ne controleaza mintile din greu, cei care ne idoctrineaza cu toate isioteniile pe care le vor ei, cei care ne vor mai prosti decat oamenii cavernelor, in speranta ca nu se va gasi nimeni care sa-i faca pe ei la randul lor prosti si sa le arate unde gresesc.
    Oricum, bine ochit.

    RăspundețiȘtergere
  14. oamenii tăi sunt oamenii mei,suntem oamenii ei,suntem oameni neoameni.

    RăspundețiȘtergere