îți las 3 minute să-mi părăsești blogul. 

vineri, 19 noiembrie 2010

12:19


 



Îmrăcați în costume scumpe

îmbarcați în avioane particulare

când românii nu au ce pune-n rezervoare

în reflectoare decât haine second hand

de vânzare

câștigătorii la loto

devin curve penale

și n-are sens să gândim așa,

în reflectoare ar trebui să fie valoare

ne închinăm la restul de la vânzătoare

dozatoare și avioane fără piloți

fiindc-aceștia au uitat să-și tragă pe ei chiloți

dar au cască și costume speciale

când conduc supersonice particulare

și văd oamenii de sus

când urcă și coboară munți și se sperie

de animale gen urs

care trebuie înfruntat

fără un pistol bin-aranjat,

pumnii-mitralierele noastre

sparg geamuri când vin rezultate proaste.


                                                                                                         centru, ora 12:19






11 comentarii:

  1. Bună Mihai.
    Să încep prin a spune că-ți urmăresc blogul încă de pe la începuturile lui?Da,și recunosc,deși nu cred că este tocmai potrivit,mă hrănesc cu posturile tale.Chiar uneori se întâmplă să mă regăsesc în câte-o bucățică din ceea ce tu scrii.Tot ce este aici,pentru mine înseamnă profundul,sau viața trăită din plin.Fiecare secundă simțită prin fiecare nerv.Asta sună a exagerare,dar nu.Imediat ce am descoperit că depind din a citi și că am posibilitatea să citesc simțirile altora,respectiv ale tale,am zis “tipul ăsta trebuie să mă învețe să trăiesc”.și am așteptat,gândindu-mă că aș putea să îți mărturisesc asta când voi fi sigură de ceea ce gândesc.Te rog,nu înțelege că sunt o tipă disperată de atenție,sau că încerc defapt să mă bag în seamă ori că urmăresc altceva.Nu sunt genul,în plus,fix de acești oameni încerc eu să "mă ascund".Singurul meu interes este acela de a discuta puțin cu cineva care este om ce simte.Să spun ceva despre mine?Sunt situată într-o lume total paralelă cu ceea ce numesc eu “adevărat” și ideea asta mă cam sugrumă,ca să zic asa,căci emotivitatea mea și viziunile mele îmi cam provoacă probleme în a conviețui cu specimene “înafara rasei mele”.Câteodată mă întreb “Ce naiba caut eu printre ei?”,căci nu-mi găsesc locul nicăieri.îmi cer scuze dacă te deranjează solicitarea,îmi cer scuze dacă sunt cam prea directă.Am preferat să rămân anonimă deocamdată,căci nici măcar nu știu la ce reacție să mă aștept.cât despre părerea mea despre acest blog,cred că ți-ai dat seama deja.Mulțumesc.Cu cele mai sincere gânduri,eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt două lumii diferite.exact cum ai spus si tu ..cei cu avioane particulare ..etc.. si cei care-si cumpără haine sh....asa este si este tragic .ca am uitata cine suntem ,dar cum vrei tu schimbăm ceva? greseala noastră este ca ne-am nascut aicii in tara asta de ..... sunt multe de spus si cine sa ne asculte? cei cu avioane particulare te privesc de sus si au uitat sa mai coboare printre noi muritorii de rind ...

    RăspundețiȘtergere
  3. te sustin si te admir ...din umbră. esti sursa mea de inspiratie si sensul vietii mele .si trăiesc prin tine ....tu stii mai multe ,si stii cine sunt,...mihai ai tot sprijinul meu .te respect pentru tot ce ai realizat ,plecind de la un indemn de-al meu ,chiar nu credeam ca poti ajunge asa departe ....si ai reusit ,BRAVO....numai ca in viata mai sunt si criticii.... mai sunt si spectatori, care abia asteaptă sa gresesti cu ceva ...eu stiu că tu nu ai gresit si vei continua cu capul sus ...deci bafta pe mai departe ,..te voi urmării in scrieri ..

    RăspundețiȘtergere
  4. sa-ti spun din nou ca esti genial ar fi cam deplasat. in schimb iti spun ca scrii crudul adevar , poate pentru unii greu de acceptat , poate altii nu vor sa il accepte , iar altii doar se multumesc cu faptul ca stiu ce e lumea asta cu adevarat. si da ma...17. cand au trecut anii asti?
    oricum , ai grija de tine , mai scrie , si ne vedem la scoala >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. de unde sti tu ca in 2012 tot impreuna o sa fim? de ce esti sigur de asta?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ane, dacă citește altcineva care nu ne cunoaște o să zică despre noi 2 că suntem împreună :))). Nu, deci, am zis până în 2012 ptr. că el mi se pare un tip ok care ar trece peste orice și parcă a trecut peste o fază, pe care o știu și eu. Iar tu ești tipa care ești făcută să treci peste orice. Ce altceva mai mult vrei? :)) Ane... 2012 sfârșitul lumii, va fi singurul motiv ptr. care nu o să mai fi cu el, aici. dar acolo da. probabil undeva acolo. (să nu amintesc iar de ora de religie)

    RăspundețiȘtergere
  7. noi doi la religie :
    tu: cu ce e mai speciala icoana asta ca restul?!
    eu:ca are o foaie in mana ce dracu mai vrei ?!
    carla: papirus...

    :)))
    Da , honey , chiar ca ar crede ca suntem impreuna:)) Oricum , sa stii ca ai o impresie proasta despre mine , daca e sa fac ceva , renunt repede. mai ai pana sa ma cunosti.
    oricum , mersi >:D< ne vedem la scoala maine =))
    noapte buna

    RăspundețiȘtergere
  8. TRISTEȚE ..ALTCEVA CE SA SPUN ........

    RăspundețiȘtergere