îți las 3 minute să-mi părăsești blogul. 

luni, 3 februarie 2014

23.37
           Doar drumurile romane mai duc încă undeva... Doar cele mai vechi urme mai duc undeva... Unde începe pasajul? Chiar și câmpiile, chiar și Ploieștiul. au pasajele lor secrete.

                         De data asta merg până la capăt. E ciudat că sunt așa de calm. Ceață, frig. Îmi iau un pulover, mi-e frică de frig. E o jachetă foarte bună. Un chilipir. Atât doar că are buzunarul rupt. Ea mi-a dat-o. Pietricele pe acoperiș. De ce? Ca să nu zboare? O prostie, la fel ca și jacheta. Mi-ar plăcea să zbor. Avionul se învârte în cer deasupra Africii. Într-o zi se va prăbuși. E frig. Mâinile mele au fost întodeauna calde. E un semn bun. Cât e ceasul? Soarele apune. La vest, logic. Acum știu în ce parte e vestul. Întotdeauna mergeam în vest, spre a doua mea casă. În momentul ăsta mă îndrept spre est, mi-am luat 10 bilete. Soarele este în spatele meu, iar în stânga mea se află o stea. E bine: soarele și o stea. Dansez așa frumos, de unul singur. Oare a primit gândul meu? Nu vreau să mi-l citească. Estul este peste tot. Oameni ciudați, stigă. Nu-mi pasă. Toate aceste gânduri. Prefer să nu mă mai gândesc. Dar nu cumva tot ceea ce văd, aud și miros este doar un miraj al lumii dinaintea lumii? Cum se face că eu, cel ce sunt, nu am fost acolo înainte de a fi acolo...

4 comentarii:

  1. ..imi place ....totul este transparent dar ascunde ceva ..imi place !!!continua ..rar dar bun ..bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. .mai scrieeeeeeeeeeeeeee ceva !!!!!!!!!! ce facii?????pe unde-ti fuge gindu?? departe ..in alta parte!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Never ignore a person who loves you and cares for you, one day you may realize you've lost the moon while counting the stars.

    RăspundețiȘtergere