îți las 3 minute să-mi părăsești blogul. 

vineri, 7 mai 2010

Frig total

         Îmi ștergeam mucii pe geamul spitalului, lăsându-i spre admirația trecătorilor, pierduți în ploaie.  W.C.-urile miroseau a fete nespălate ce purtau tampoane ieftine și a băieți ce-și ejaculau hormonii pe pereți, capace și absolut orice. Asistentele zgorneau șobolanii din întunecatul colț unde stăteau doctorii, care încercau a prepare diferite substanțe pe care le adăugau apoi în seringi și ni le băgau nouă în venă. Ușa dărâmată de la intrarea salonului 6 septic scârțâia ori de câte ori intra curentul rece pe coridoarele lungi și jegoase. Acolo mă găseam eu. salonul 6 septic. plin de gândaci, viermi și încă o dată, de muci. Eram întins într-un pat, fără cearceaf sau saltea, învelit doar cu o pătura mistică imaginară, pe care o vedeau doar infirmierele. 

-Mi-e frig!

-Nu vezi că ești învelit?

-Nu!

-Eh!

         V-am spus eu. 

Oameni de toate felurile erau în salonul ăla. De toate națiile, vârstele, religiile. Eram însă numai băieți. Alții erau bărbați. Dar tot băieți erau și ei când se scremeau noaptea de mama focului că mor de frig. Nimeni nu mai era bărbat.

Geamurile trepidau, ori de câte ori îmi lăsam mucii pe ei. Ploaia cădea. Cădea până și până în jumătatea salonului. 

Doris (prietenul meu de cameră) mi-a spus că spitalul ăsta e bântuit, de toți oamenii ce au murit aici și s-au prefăcut în draci, stafii și alte neamuri d-ale fantomelor. 

Și așa era. Noaptea, când se închidea curentul în tot spitalul, nu lipseau zgomote ciudate și urlete asurzitoare. aveam impresia că ce e mai rău aici găseam. și așa a fost. Priza s-a ars, ușa s-a deschis în timpul nopții de 300 de ori (și nu putea fi din cauza vântului, era prea exagerat), clanța se apăsa singură când te apropiai de ea și mulți pași se auzeau plimbându-se prin cameră. (iar eu știam că toți se îndreaptă către mucii mei de la fereastră).

                 


      

          

19 comentarii:

  1. În sfârşit citesc ceva ce îmi place!
    Habar n-ai cât de mult îmi place să citesc cuvinte murdare şi interesante în acelaşi timp.


    Nu sunt de acord cu acel ''Despre mine''

    Mihay
    Sunt un nimic... ''

    RăspundețiȘtergere
  2. cum aşa?
    ştii ce?
    dacă ai de gând să faci asta,înseamnă că în 13 săptămâni o să am în mână cartea ta.garantezi asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. sper ca asta să fie excepţia.ai multe de zis şi na,vreau să te citesc şi peste 13 săptămâni şi mult timp de-acum încolo.
    take care.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu am voie decat supa si ceai astazi... dar am mancat si 2 biscuiti:-$!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. well...abia ast sa treaca sa ies din jegul asta de spitaaaaal ca innebunesc8-| !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesanta publicatia. Mi-a creat in minte o imagine a spitalelor, adevarate case ale groazei.
    Imi place ce ai scris, adica imi place stilul, modul de a face niste cuvinte mai mult sau mai putin obscene sa se potriveasca intr-un context reusind sa le faci aproape insesizabila vulgaritatea. Extraordinar!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo ma! Mi-a placut cosmarul tau :))

    RăspundețiȘtergere
  8. pai nu ...pe mine m-au taiat pe 7 mai :))). btw sa vezi ce-i acum la 6 septic :)))) o doamne ...e un tigan retardat cu o moaca de pedofil care tot se holbeaza la mine :| ... As vrea sa stiu " care e treaba lui?:|", insa cred ca nu am sa aflu prea curand...:-s

    RăspundețiȘtergere
  9. Deacord cu schimbul de adrese! Eu te-am adaugat.

    RăspundețiȘtergere
  10. E ok tancu23. Sa-mi zici daca vrei sa te trec altfel!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Heh, şi mie mi se întamplă ades să scriu ceva şi să sune a nu-ştiu-cine .. Ar trebui să-l citeşti,e bun.

    RăspundețiȘtergere
  12. hai sa evitam discutiile despre droguri pe blog , ok?:)))

    RăspundețiȘtergere
  13. Fiecare cititor de al tau isi are propriul prag al obscenitatii si alege ceea ce i se pare obscen si ce nu. Eu fac parte din categoria acelor cititor care gusta cu interes cuvintele pe care le legi cu meticulozitatea unui adolescent care depaseste tipare fara sa-si impuna. Ma bucur ca am aterizat si eu pe aici, am sa incep sa te urmaresc cu interes.

    RăspundețiȘtergere
  14. "Da, stiu sunt doar un adolescent." Ce e rau in a fi adolescent? E minunat. Eu ma lupt cu dintii ca sa pot pastra amalgamul de sentimente si trairi care vor sa-mi scape printre degete concomitent cu anii care trec. "Doar un adolescent" este acel adolescent care rezista sa stea pe o banca in timp ce ploua fara sa simta mirosul prafului proaspat spalat si fara sa asculte vantul care i-a atins pielea.

    RăspundețiȘtergere
  15. uau, asa de "la fix" mi-a picat ce ai scris tu, acum ca se incheie saptamana (alta!)
    interesting stuff, anyway ;))

    RăspundețiȘtergere